BLOG

Her finder du viden om lån, deleøkonomi og om, hvordan vi sammen kan gøre verden til et bedre sted. Kontakt os, hvis du gerne vil deltage med viden.

Peer-to-peer lån med kontrakt

Når Plata faciliterer peer-to-peer lån, er tryghed altafgørende. Juridisk bindende aftaler og rådgivning afhjælper potentielle uoverensstemmelser, og det er derfor vigtigt for os, at vi har den bedste sparringspartner.


Vores samarbejde med Plesner advokater

Vi har benyttet os af Plesner advokater til at udfærdige det juridiske arbejde i forbindelse med skabelsen af vores peer-to-peer platform. Plesner er et anerkendt advokatfirma, der er kendt for at levere juridisk information af højeste kvalitet og relevans. De var det oplagte valg, da det er afgørende for os, at sikkerhed, gennemsigtighed og høj faglighed går hånd i hånd. 

Plesner har bistået med rådgivning om komplekse forbrugerkredit- og personretlige problemstillinger i forbindelse med opsætningen af Platas platform. Eksempelvis har de udfærdiget den lånekontrakt, som forpligter både långiver og låntager. Den beskriver blandt andet, at alle lån ydes på enslydende vilkår, herunder ens rentevilkår. Kontrakten er juridisk bindende, og den bidrager med at skabe tryghed for begge parter.

 

Større sikkerhed med Platas peer-to-peer lån

Er du interesseret i at komme i gang med peer-to-peer lån, så læs mere på vores blog, og udlån eller lån penge let og enkelt på hjemmesiden.